5 עובדות שאולי לא ידעתם על BKOOL, אפליקציית אימוני רכיבות Indoor:
- BKOOL היא אחת מהאפליקציות היותר ותיקות בתחום ה Indoor Cycling ולמרות שיש לה לא מעט מנויים (משתמשים), עבור הרוכב הישראלי היא כמעט ואינה מוכרת.
- מבחינת גיוון והיצע זו האפליקציה העשירה ביותר הקיימת כיום בשוק ומציעה רכיבות מסלולים מבוססי וידאו, 3D, 'מציאות רבודה', מרוצים, רכיבות קבוצתיות, אימונים מובנים, מסלולי וולודרום, תחרויות ליגה, אימונים מודרכים (דוגמת PELOTON), תוכניות אימון ועוד.
- עד לא מזמן, החברה שבסיסה בספרד, ייצרה ומכרה גם טריינרים ואפילו אופניים חכמים, אולם ב 2019 החליטה לעבור ולהתמקד אך ורק באפליקציה וסגרה את עסקי החומרה שלה.
- BKOOL רואה את עצמה כפלטפורמת E-Sport לכל דבר ועניין וכמתחרה ראשית ב ZWIFT בהקשר זה. במשך השנים יצרה לא מעט שיתופי פעולה מסחריים ע"מ לקדם אסטרטגיה זו כאשר האחרון שבהם הוא עם החברה המארגנת של ה GIRO, הטור האיטלקי המפורסם. ההסכם בין החברות כולל דיגיטציה של מסלולי התחרויות לפלטפורמה של BKOOL וקיום תחרויות וירטואליות נושאות פרסים. כחברה ספרדית הייתי מצפה דווקא לראות שיתוף פעולה בין מרוץ ה VUELTA ו BKOOL, אבל הטור הספרדי בחר לשתף פעולה עם ROUVY המתחרה ב BKOOL. לך תבין עולם…
- למעשה BKOOL מספקת שתי אפליקציות שונות – הראשית נקראת BKOOL CYCLING והיא מכילה את כל הפונקציונליות שיש למערכת להציע והשנייה נקראת BKOOL FITNESS שהיא נישתית יותר וכוללת אימוני הדרכה מובנים בספרדית ובאנגלית המונגשים בצורה דומה לזו שניתן למצוא בפלטפורמה של PELOTON או בכל כיתת ספינינג. ההיגיון בפיצול הינו ש BKOOL FITNESS פונה לקהל כללי יותר המתייחס לאימוני רכיבה כאל אימוני כושר ולא ממש עושה שימוש בשאר הפונקציונליות דוגמת רכיבות מסלולים, תחרויות וכדומה. המנוי ל BKOOL מאפשר להשתמש בשתי האפליקציות.
בסקירה זו אשתדל להציג את היכולות המרכזיות של BKOOL (בשתי האפליקציות), יתרונות, חסרונות ועוד. אז כמו תמיד, קחו לעצמכם קפה טוב, פנו כמה דקות של שקט ולהלן בפינה לשיפוטכם – BKOOL.
BKOOL CYCLING
פלטפורמות נתמכות
האפליקציה מסוגלת לרוץ על כל הפלטפורומות הסטנדרטיות למעט AppleTV שזה אומר:
- WINDOWS
- MAC
- IOS
- ANDROID
חשוב לציין ש BKOOL CYCLING היא תובענית בביצועים, לבטח בהקשר של גרפיקה ולכן לשימוש מיטבי כדאי להריצה על פלטפורמת חומרה חזקה ולא על מכשיר עם מעבד ישן. במידה ואתם עושים שימוש במחשב (ווינדוס או מק), ככל שיש לכם כרטיס גרפי טוב יותר, כך ייטב. מעבר לכך, המלצה שלי – ע"מ למצות וליהנות כמה שיותר מהגרפיקה באפליקציה, כדאי לעשות שימוש במסך כמה שיותר גדול.
טריינרים וסנסורים נתמכים
האפליקציה מאפשרת תמיכה סטנדרטית של חיבור אלחוטי הן ב ANT (למעט מכשירי IOS) והן ב Bluetooth, כך שתוכלו להתמפות ולקשר כל טריינר התומך בפרוטוקולי תקשורת אלה. למעשה תוכלו לעשות שימוש גם בטריינרים ו/או אופניים טיפשים, ע"י קישור מד מהירות או מד הספק בלבד. כמובן שבמקרה זה האפליקציה אינה יכולה לשלוט בעצמה על ההתנגדות של הטריינר והאחריות לעמוד ביעדי האימון ולייצר את ההתנגדות המתאימה הינה שלכם.
מעבר לטריינר, תוכלו להתחבר גם ל –
- מד דופק
- מד קאדנס – במידה והטריינר שלכם אינו משדר נתון זה
- מד מהירות – מאפשר חיבור לאפליקציה גם עבור טריינרים טפשים
- מד הספק – במידה ותרצו להציג את הוואטים הנמדדים במד ההספק שלכם ולא את אלה המתקבלים מהטריינר
קישור לפלטפורמות נוספות
BKOOL מאפשרת סנכרון אוטומטי של קבצי האימונים ישירות ל STRAVA, TRAININGPEAKS ו GARMIN CONNECT. הממשק ל TRAININGPEAKS מאפשר גם סנכרון אוטומטי של האימון היומי – כך שיופיע כפעילות שניתן לבצע ב BKOOL ביום המיועד.
איך עובדת האפליקציה?
הארכיטקטורה של האפליקציה אינה שונה משאר האפליקציות הנפוצות. ראשית יש לפתוח חשבון בענן של BKOOL בכתובת BKOOL.com ולבחור את סוג המנוי שאתם רוצים.
לאחר מכן יש להוריד ולהתקין את האפליקציה מחנות האפליקציות הרלוונטית לסוג המכשיר עליו אתם מריצים את BKOOL.
את מרבית הפעולות וכמובן שאת האימון עצמו מבצעים מתוך האפליקציה, אך תוכלו להיעזר בחשבון הענן שלכם אליו אתם ניגשים דרך כל דפדפן אינטרנט, ע"מ לבצע לא מעט פעולות משלימות כגון:
- עדכון הפורפיל שלכם
- חיפוש מתקדם ונוח יותר של מסלולים ואימונים לרכיבה ושיבוצם ביומן
- יצירת פעילויות רכיבה משותפות עם חברים ושליחת זימונים
- הצטרפות למועדוני חברים וליגות
- אנליזה של היסטורית הרכיבות שלכם בפלטפורמת BKOOL
- ועוד
איך לבחור מסלול לרכוב?
השימוש באפליקציה הוא די פשוט אבל היכולת לחפש ולבחור בספרייה העשירה של המסלולים והאימונים שיש ב BKOOL מתוך האפליקציה עצמה לא ממש נוח ולשם כך מצאתי שעדיף לעשות זאת דרך החשבון באינטרנט.
אם בכל זאת אתם מעדיפים לחפש דרך האפליקציה, תוכלו להיעזר בפילטרים קיימים בשביל לעדן את תוצאות החיפוש. למשל לחפש מסלולי רכיבה לפי אורך, או צורת דגימה (3D, וידאו וכדומה).
במידה ואתם מעוניינים להצטרף לפעילות קיימת כלשהי, תוכלו גם לחפש את כל אלה שטרם התחילו וכרגע נמצאות עדיין רק בשלב החימום (Warmup).
בחיפוש דרך החשבון שלכם באינטרנט לעומת זאת, לא רק שיהיה לכם נוח יותר לחפש ולבחור מסלול או אימון כלשהו, אלא גם תוכלו להגדיר לו מאפיינים נוספים לרכיבה. כגון:
- בוטים איתם (או מולם) אתם רוצים לרכוב – הללו יכולים להיות בוטים המייצגים תוצאות היסטוריות קודמות שנמדדו על המסלול שבחרתם, כולל תוצאות קודמות שלכם או בוטים מיוחדים אשר יתחרו מולכם בזמן אמת כשלכל אחד מאפייני רכיבה מסוימים בהם הוא מצטיין. כאלה יש 5 במספר.
- לסמן קטעי מדידה מסוימים לאורך המסלול – למשל קטעי ספרינט, טיפוס וכו'.
- ועוד
בסיום, כל מה שנותר הוא לשבץ את המסלול שבחרתם לרכיבה היום או במועד אחר והוא יופיע כאופציה לביצוע במסך הראשי של האפליקציה בהתאם למועד שקבעתם.
המסך הראשי באפליקציה (Home Screen)
בדף הראשי של האפליקציה תוכלו לראות בצורת כרטיסיות את כל פעילויות הרכיבה שמתרחשות בזמן אמת בפלטפורמה ופעילויות ששיבצתם בעצמכם לרכיבה באותו יום.
אתם יכולים לבחור להצטרף לפעילות קיימת או לבחור לבצע פעילות אחרת שברגע שתתחילו אותה, תצטרף אף היא ללוח כפעילות אפשרית לבחירה עבור משתמשים אחרים, אלא אם כן הגדרתם אותה כפרטית.
הפעילויות השונות המופיעות במסך הראשי הינם:
- פעילויות פרומו – מסלולים, אימונים, תחרויות או רכיבות קבוצתיות ש BKOOL יוזמת – כמו למשל אירועי ה GIRO שמתקיימים באפליקציה בתקופה זו.
- פעילויות רכיבה שמתקיימות כרגע ושיש בהן יותר מרוכב אחד (LIVE SESSIONS).
- פעילויות רכיבה או אימונים מובנים ששיבצתם לעצמכם לבצע היום.
כל פעילות מיוצגת ככרטיס המכיל את המידע על הפעילות עצמה.
אם יש רוכבים שמבצעים פעילות זו כרגע תוכלו לראות כמה הם בפינה השמאלית העליונה. בתחתית המסך, ממש מעל השם, תוכל לראות משמאל לימין נתונים על פרופיל המסלול:
- מרחק כולל
- שיפוע מצטבר
- שיפוע ממוצע
- גרף שיפוע המסלול
בהתאם לצורה בה נדגם המסלול ל BKOOL, מסלולים יכולים להיות מוצגים בעת רכיבתם כווידאו מצולם, ייצוג תלת מימד גרפי (בדומה לזוויפט) וכמפה. תוכלו לדלג ולשנות את מודי התצוגה השונים תוך כדי האימון. ברוב המסלולים שבדקתי, איכות הווידאו המצולם אינה מוצגת באיכות גבוהה של 4K או HD וזה קצת מבאס.
תצוגה 3D תצוגת צילום וידאו תצוגה ע"ב מפה (2D)
ממש לאחרונה BKOOL הוסיפה עוד מוד תצוגה שהינו 'מציאות רבודה' (Augmented Reality) המזכיר את זה הקיים באפליקציית ROUVY. במוד זה הדמות שלכם הינה דמות גרפית המשובצת בצילום וידאו אמיתי של המסלול. מסלולים אלה מוצגים באיכות ווידאו גבוהה.
המסלולים המוצעים לרכיבה כחלק מאירועי ה GIRO באפליקציה הינם במוד זה, אם כי כשהרצתי אופציה זו על מכשיר IPAD מתקדם נתקלתי במספר בעיות בתצוגה אשר גרמו לשיהוי וקפיצות בווידאו. הפידבק מהשרות של BKOOL היה שהם מודעים לבעיה ושהיא תיפתר בשדרוג הגרסה הצפוי בקרוב.
אם לא מתחשק לכם לרכוב את אחת מהפעילויות ה LIVE כרגע, אתם כמובן יכולים לבחור לבצע פעילות ששיבצתם בעצמכם מבעוד מועד לרכיבה היום או לחילופין לבחור כל מסלול הקיים במאגר BKOOL (וכאלה יש רבים) ולרכוב אותו.
במידה וכך תעשו, תוכלו גם לקבוע ולהגדיר באם אתם רוצים ש BKOOL תתחשב בתנאי מזג האוויר עבור חישוב המהירות או להקטין את פקטור התנגדות הטריינר לשיפועים היה ואתם מרגישים שהיא חזקה מדי ואינה מדמה בצורה מציאותית את ההתנגדות הנדרשת. לחילופין תוכלו לקבוע שאתם רוצים שהרכיבה תתבצע במוד תחרות השווה לכל המשתתפים ובמקרה זה האפליקציה תכפה את הגדרות ברירת המחדל שלה על כל המשתתפים בפעילות זו.
כל פעילות שתבחרו לרכוב, במידה ולא הגדרתם אותה כפרטית, מאפשרת לאנשים אחרים גם להשתתף ולכן היא תתחיל בקטע של מספר דקות חימום ע"מ לאפשר זמן לאנשים להתארגן ולהצטרף.
עוד אופציה מעניינת ש BKOOL מאפשרת הינה להפעיל מוד ERG תוך כדי רכיבת מסלול ולקבוע לעצמכם יעד וואט מסוים (Target Watt). בצורה זו אתם עוברים לרכוב במוד אוטומטי שבו הטריינר כופה עליכם את ההתנגדות שבחרתם ואין צורך שתחליפו הילוכים.
בכל רגע נתון תוך כדי רכיבה של פעילות תוכלו ללחוץ על כפתור ה ESC או על כפתור התפריט ולראות מידע נוסף על המסלול והאימון שבחרתם:
- פרופיל המסלול/אימון ותיאורו
- משתתפים – מי רוכב על המסלול מלבדכם, כולל הבוטים שהגדרתם
סוגי הרכיבות הקיימים ב BKOOL
מסלולי רכיבה ע"פ דימוי שיפועים – במוד זה הטריינר שלכם יפעיל התנגדות בהתאם לאחוז השיפוע של המסלול בזמן אמת. תוכלו לרכוב מסלולים בצורה עצמאית, להצטרף לרכיבה קיימת, כאירוע קבוצתי או כמרוץ.
אימונים מובנים – אימונים המבוצעים כאינטרוולים ברמות Zones שונים וביחס ל FTP שלכם. האימונים הללו יכולים להתבצע במוד ERG (בו הטריינר דואג לשמור על הוואטים הנדרשים) או בצורה עצמאית לבחירתכם. תוכלו גם להזמין חברים ולבצע את האימונים הללו עם אנשים נוספים שזו אופציה בהחלט נחמדה. ע"מ שהאימונים יהיו מדויקים, יש לוודא כי הזנתם את ה FTP שלכם בפרופיל המשתמש שלכם.
מבחינת בחירת אימונים: תוכלו לבנות אימון שכזה בעצמכם, לבחור לבצע אחד מתוך הספרייה של BKOOL או לבצע את האימון היומי שבניתם ב TrainingPeaks (יש לקשר בין האפליקציות).
וולודרום – ב BKOOL קיימים 3 מסלולי וולודרום מפורסמים שנדגמו לאפליקציה ומאפשרים לכם לדמות את החוויה של רכיבה מסוג זה. תוכלו להגדיר את כמות הסיבובים או הזמן שברצונכם להתחרות על המסלול. בנוסף ישנן שתי פעילויות וולודרום נפוצות שתוכלו לבצע –
- נג"ש קילומטר – לנסות ולהשיג את הזמן הנמוך ביותר למרחק מוגדר של 1 ק"מ.
- נג"ש שעה – לנסות ולעבור את המרחק הגדול ביותר בק"מ בזמן מוגדר של שעה אחת.
מבחני FTP – ה FTP הינו הגדרה לכוח הממוצע (שנמדד בוואטים) שתוכלו להחזיק באופן תיאורטי למשך כשעה. על ידי ידיעת ה FTP שלנו, לא רק שנוכל לעקוב אחר שינויים בכושר לאורך זמן, אלא נוכל גם להשתמש בטווחי כוח (Zones) ואימונים יעילים וספציפיים ביחס לאותו FTP ע"מ לשפר אותו. אפליקציית BKOOL מאפשרת לבצע מבחן ייעודי ע"מ למדוד את ה FTP שלכם. תוכלו לעשות זאת באחד משני פרוטוקולים מקובלים – מבחן ה 5 דקות ומבחן ה 20 דקות. בסיום הרכיבה, BKOOL תחשב עבורכם את ה FTP ותעדכן זאת באפליקציה. באם אתם לא מעוניינים לבצע את המבחן, תוכלו לעדכן את ערכו בצורה יזומה במסך הפרופיל שלכם.
אופציות מעניינות נוספות ב BKOOL
- מועדונים וליגות – BKOOL מאפשרת לכם ליצור ולהצטרף למועדוני חברים. תוכלו לתת למועדון שלכם שם וסמל גרפי. כל מנהל מועדון יכול ליצור ליגות שונות שהם למעשה טורנירים של רכיבות המאפשרים לחברי המועדון להירשם ולהתחרות בהם. BKOOL מנהלת עבור כל ליגה שכזו לוח תוצאות במגוון חתכים ופודיומים. לכל ליגה ניתן לקבוע כמה רכיבות יהיו, באיזה מסלול תבוצע כל רכיבה, מועד, קטגוריות ניקוד ועוד. זהו כלי חשוב לקבוצות המבקשות לקיים אירועים ותחרויות וירטואליים פרטיים ונכון להיום לא ניתן למצוא כמותו באף אפליקציה אחרת.
- תוכניות אימון – ישנה אפשרות לבקש מ BKOOL להגדיר עבורכם תוכנית אימונים. התוכנית הינה אוסף של אימונים מובנים המשובצים לרכיבה ביומן שלכם. התוכנית נבנית ע"פ מאפיינים ויעדים שאתם מגדירים. ממספר ניסיונות שערכתי התרשמתי שזה אינו ה'פורטה' של האפליקציה, אך למי שמתקשה לבחור לבד איזה אימון לבצע, זה יכול להיות פתרון סביר.
- אתגרים ונקודות – כמו בכל אפליקציה מודרנית, גם BKOOL מאפשרת איסוף פרסים וגביעים ווירטואלים בהתאם לאתגרים קבועים ועיתיים. רוב האתגרים הינם ביצוע מסלולים מסוימים בפרק הזמן שנקבע ע"י האפליקציה. בכל רכיבה ב BKOOL אתם גם צוברים נקודות ווירטואליות שמקדמות את מעמדכם בפלטפורמה.
- העלאת מסלולים פרטיים – BKOOL מאפשרת לכם לצלם ולהעלות מסלולים וסרטונים שלכם לאפליקציה, כך שאתם ואחרים תוכלו לסמלץ רכיבה שלהם על הטריינר. עושים זאת דרך אפליקציית EDITING מיוחדת אותה תוכלו להוריד בלינק להלן (היא זמינה בפלטפורמות ווינדוס ומק). כל מה שנדרש הוא לצלם בווידאו את המסלול במקביל להקלטתו כקובץ GPX ולהעלות קבצים אלה לפלטפורמה של BKOOL. כמינימום האפליקציה תדגום את המסלול ככזה הניתן לרכיבה ע"ב מפה (2D), אבל אם הוא עונה על קריטריונים מסוימים, יופק לו גם מודל תלת מימד (3D) שמאפשר תצוגה מעניינת וכיפית יותר לרכיבה.
הנה למשל המסלול של 'משולש לטרון' אותו דגמתי בעבר לאפליקציה והוא ניתן לרכוב הן בפורמט 2D (ע"ב מפה) והן במודל תלת מימד (3D).
כיום, באמצעות האדיטור של BKOOL, ניתן להוסיף גם סרט וידאו מצולם.
BKOOL FITNESS
כאמור BKOOL FITNESS הינה אפליקציה נפרדת ונישתית יותר. האפליקציה כוללת אימוני הדרכה מובנים בספרדית ובאנגלית הדומים לסוג האימונים שאתה יכול למצוא בפלטפורמה של PELOTON או בכל כיתת ספיניניג והיא פונה לאלה מאיתנו המעוניינים לבצע אימונים מובנים (אימוני אינטרוולים) המונחים ע"י מדריך ומדמים רכיבה במועדון כושר/ספינינג.
האימונים המובנים אינם שונים בהרבה מאלה שתמצאו באפליקציית BKOOL CYCLING, אלא שכאן הם מוצגים כשברקע יש מדריך או מדריכה המעבירים את האימון לקול מוסיקה קצבית המוסיפה למוטיבציה.
בגלל שהאפליקציה יותר ממוקדת היא פועלת רק על מכשירי:
- IOS APPLE
- ANDROID
וניתן להוריד אותה מחנות האפליקציה הרלוונטית.
האפליקציה הינה באמת פשוטה לתפעול. תוכלו לחפש ולבחור אימון בהתאם למספר חתכים דוגמת – משך זמן, קושי, שפת המדריך (אנגלית או ספרדית) או המדריך עצמו במקרה והתחברתם למישהו ספציפי.
כיום כוללת הספרייה כ 120 אימונים שונים ו BKOOL מעדכנת ומוסיפה לה תוכן.
במידה ויש לכם טריינר או אופניים חכמים תוכלו לקשרם לאפליקציה ולבצע את האימון במוד ERG. לחילופין תוכלו לבחור לכבות מוד זה ולעבור למוד RESISTANCE בו האחריות ליצירת ההתנגדות הנדרשת היא שלכם, אבל יש לכם חוגה וירטואלית שמאפשרת לכם לשנות את העצימות של הטריינר בהתאם לרצונכם.
גם אלה שיש להם טריינר או אופני כושר טפשיים יכולים ליהנות מהאפליקציה שכן ניתן להפעיל את האימון גם מבלי לקשר אליה שום סנסור – פשוט להריץ את סרט הוידאו ולבצע את הנדרש בעצמכם.
מחיר
מנוי ל BKOOL עולה $10 לחודש או $96 לשנה. המנוי כולל הרשאה לשימוש בשתי האפליקציות: BKOOL CYCLING ו BKOOL FITNESS.
האפליקציה מאפשרת 30 יום התנסות בחינם.
לסיכום
יתרונות
- מגוון עצום של מסלולים וסוגי אימונים לרכיבה
- הדמיית מסלול ותחרויות וולודרום
- יכולת לרכוב ולשתף מסלולים אישיים שלכם מבוססי GPX כולל שילוב וידאו
- מסלולי מציאות רבודה – כמו ZWIFT רק על מסלולים אמיתיים. אומנם כרגע רק בתחילת הדרך ב BKOOL אבל במידה והחברה תמשיך לפתח פונקציה זו מדובר בהחלט בנישה חזקה וכיפית לרכיבה
- שת"פ עם מארגני ה GIRO המאפשר רכיבה והיכרות של מסלולי הטור המפורסם
- ארגון רכיבות ותחרויות משותפות – אידאלי לאנשים הנהנים לרכוב עם חברים
- תמיכה באפקט דראפט (פרטים בלינק).
- תמיכה בפייסרים וירטואליים – המייצגים תוצאות קודמות שהושגו על המסלול או בוטים הרוכבים ע"פ מאפיין AI מסוים.
- סנכרון לאימון היומי של TRAININGPEAKS
- ניתן להפעיל מוד ERG בצורה יזומה ברכיבות מסלולים
- סנכרון קובץ האימון ל STRAVA ,TRAININGPEAKS ו GARMIN CONNECT
- מחיר זול יותר מרוב האפליקציות המקבילות
חסרונות
- הגרפיקה טובה אבל לא מעולה
- איכות צילום הווידאו המוצגת של רוב המסלולים אינה באיכות גבוהה (4K / HD), מה שאומר שעדיף לרכוב אותם במוד גרפי תלת מימד. לא ברור לי אם כך הם נדגמו או שזו מגבלה של האפליקציה עצמה.
- מסך החיפוש באפליקציה לא מספיק טוב ומוגבל במידה מסוימת. עדיף לחפש ולבחור מסלולים דרך הדפדפן באינטרנט
- אין אפשרות לשלב אימון מובנה בזמן רכיבה על מסלול כלשהו
- כשמבצעים אימון מובנה – במידה ואתם מרגישים שקל או קשה לכם, לא ניתן לשנות את עצימות האימון תוך כדי
- היכולת ליצור אימונים מובנים בצורה עצמאית ולטעון אותם לאפליקציה לצורך ביצועם נעשית באמצעות אדיטור לא נוח לשימוש
- תוכניות האימון לוקות בחסר ויש לא מעט באגים ביצירת תוכנית אימון. נראה שזו אינה התכונה החזקה של האפליקציה
- אין תמיכה ב POWER MATCH למי שמעוניין לעשות שימוש במד ההספק שלו כמקור לקביעת ההתנגדות של הטריינר
- הממשק מול TRAININGPEAKS לסנכרון האימון היומי אינו מיידי אלא מתבצע 3 פעמים במשך היממה. מה שאומר שלא ניתן להכין אימון ב TRAININGPEAKS ולבצעו במיידי ב BKOOL, אלא צריך לתכנן זאת מראש
- לא ברור מדוע נדרשת ההפרדה בין BKOOL CYCLING ל BKOOL FITNESS – אם המחיר היה שונה וזול יותר עבור ה FITNESS עוד יכולתי להבין, אבל מכיוון שמדובר במנוי אחיד, נראה לי שאפשר היה למזג בין שתי אפליקציות אלה
שורה תחתונה
BKOOL היא בחלט פלטפורמת אימון מגוונת עם מבחר והיצע אימונים גדול שכ"א יוכל למצוא בה את סוג פעילות רכיבות ה Indoor שהוא מעדיף. אני בהחלט ממליץ לכם לנצל את תקופת ההתנסות החינמית שהאפליקציה מאפשרת ע"מ להתרשם מהיכולות שלה בעצמכם ולהחליט.
כמי שאוהב בעיקר לבצע אימונים מובנים, אני מוכרח להגיד שהתחברתי דווקא ל BKOOL FITNESS ומצאתי את האימונים שם כמהנים לביצוע.
אין עליך שי.
סקירה יסודית פשוט מעולה.
בדיוק עכשיו שחשבתי להתקין לניסיון את רובי.
שניתי דעתי והחלטתי לנסות קודם את BKOOL.
תודה.
עוד…
כנראה ההפרדה בין שתי האפליקציות נובעת מהסיבה שאת BKOOL FITNESS לא ניתן להוריד לווינדוס
כן. למרות שאפשר היה לספק את הפונקציונליות של FITNESS מתוך ה CYCLING ולשמור על אפליקציה אחת , אם הם היו רוצים.